Πολιτική Αλλαγών – Επιστροφών

Πολιτική Αλλαγών και Επιστροφών

Στο paidikokouti.gr, θέλουμε να σας εξασφαλίσουμε μια ευχάριστη και ασφαλή εμπειρία αγορών. Παρακάτω παρουσιάζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις μας σχετικά με τις αλλαγές και τις επιστροφές προϊόντων:

 

Αλλαγές Προϊόντων:
Αν επιθυμείτε να αλλάξετε ένα προϊόν που αγοράσατε από εμάς, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός των προθεσμιών αλλαγών που ορίζονται στους όρους αλλαγών. Το προϊόν πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση και να έχει διατηρηθεί η αρχική του συσκευασία.

 

Επιστροφές Προϊόντων:
Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με ένα προϊόν που αγοράσατε από εμάς, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός της περιόδου επιστροφών που ορίζεται στους όρους επιστροφών. Παρακαλούμε να επιστρέψετε το προϊόν στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία.

 

Επιστροφή Χρημάτων:
Οι επιστροφές χρημάτων θα γίνονται ανάλογα με τις προϋποθέσεις που ορίζονται στους όρους επιστροφών. Μόλις ελεγχθεί και εγκριθεί η επιστροφή, θα επιστραφούν τα χρήματα στη μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε κατά την αρχική αγορά.
 
Εξαιρέσεις:
Κάποια προϊόντα μπορεί να εξαιρούνται από την πολιτική αλλαγών και επιστροφών λόγω φύσης τους ή για λόγους υγιεινής.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αλλαγές και τις επιστροφές, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας στο email info@paidikokouti.gr.
Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στο καλάθι σας!