Όροι και Προϋποθέσεις

Όροι και Προϋποθέσεις

Καλωσορίσατε στο paidikokouti.gr! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις πριν αγοράσετε ή χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας.
 
 
Αποδοχή των Όρων:
Με την πρόσβαση στο paidikokouti.gr ή τη χρήση οποιασδήποτε υπηρεσίας μας, αποδέχεστε αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις μας. Αν δεν συμφωνείτε με οποιονδήποτε από αυτούς, παρακαλούμε να μη χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μας.
 
 
Αγνώριση Χρήστη:
Κατά την εγγραφή σας στο paidikokouti.gr, παραχωρείτε ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητά σας. Είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση του απορρήτου και της ασφάλειας των στοιχείων σας.
 
 
Περιεχόμενο Χρήστη:
Ο χρήστης είναι υπεύθυνος για το περιεχόμενο που ανεβάζει στο paidikokouti.gr. Κάθε περιεχόμενο πρέπει να συμμορφώνεται με τους ισχύοντες νόμους και να μην παραβιάζει τα δικαιώματα τρίτων.
 
 
Πνευματική Ιδιοκτησία:
Το περιεχόμενο που παρέχεται από το paidikokouti.gr, συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, των γραφικών, των λογοτύπων, ανήκει στον paidikokouti.gr και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
 
 
Αλλαγές στους Όρους:
Οι όροι και οι προϋποθέσεις μας μπορεί να αλλάξουν με τον καιρό. Είναι ευθύνη σας να ελέγχετε τακτικά για αλλαγές. Η συνεχής χρήση της υπηρεσίας μας μετά από τυχόν αλλαγές συνιστά αποδοχή των νέων όρων.
 
Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση info@paidikokouti.gr.
Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στο καλάθι σας!