Προϊόν

Το Πού ζουν τα ζώα είναι ένα διασκεδαστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι, ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω. Περιέχει πολύχρωμες εικονογραφημένες κάρτες σε δύο γλώσσες. Τα παιδιά μαθαίνουν με εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο, τις ονομασίες των ζώων και το περιβάλλον στο οποίο ζουν! Μέσα από χαρούμενες εικόνες τα παιδιά θα ανακαλύψουν: το Δάσος, τη Σαβάνα, το Βόρειο Πόλο και τη Φάρμα. Ακόμη, θα ανακαλύψουν τα ζωάκια που συναντάμε σε καθένα από αυτά και τις συνθήκες μέσα στις οποίες επιβιώνουν.

Το παιχνίδι διαθέτει μέθοδο αυτοδιόρθωσης που επιτρέπει στο παιδί να ελέγξει μόνο του αν έδωσε τη σωστή απάντηση, χωρίς τη βοήθεια ενήλικα. Το παιχνίδι αυτό βοηθά το παιδί να αναπτύξει και να αποκτήσει: ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ – γνώσεις για τα ζώα και το περιβάλλον τους ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ – αναγνώριση, συσχέτιση και ταξινόμηση εικόνων, γραμμάτων, λέξεων ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ – κατανόηση κειμένου και εικόνων ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ – εισαγωγή στην κατανόηση και τη χρήση της αγγλικής γλώσσας ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ – ανάπτυξη πρωτοβουλίας και ικανότητα λήψης αποφάσεων ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑ – ακρόαση – συνεργασία και ομαδική δουλειά – σεβασμός στους κανόνες παιχνιδιού – διαχείριση συναισθημάτων ΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ – εξάσκηση χεριών και κινητικών ικανοτήτων ΜΝΗΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ

Κατασκευάζεται στην Ιταλία. Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!

Ηλικία 3+

Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στο καλάθι σας!