Προϊόν

Είναι ημέρα πλυντηρίου! Αυτή η ξύλινη σχάρα στεγνώματος της New Classic Toys είναι ιδανική για παιχνίδια μίμησης. Διδάξτε στο νήπιό σας έναν φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο για να στεγνώσει όλα τα ρούχα ενώ παίζει. Ακριβώς όπως οι μεγάλοι, τα μικρά παιδιά μπορούν πλέον να μιμούνται τις δραστηριότητες των γονιών τους. Μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να κρεμάσουν ρούχα κούκλας, να εκθέσουν ή να στεγνώσουν τα έργα τέχνης τους ή να κρεμάσουν οτιδήποτε άλλο επιθυμούν. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να διευρύνουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους. Ένα παιχνίδι ανοιχτού τύπου με πολλές εφαρμογές!

Παιχνίδι μίμησης: αποτελεί ένα βασικό σταθμό στην ανάπτυξη του παιδιού. Του επιτρέπει να δοκιμάσει αμέτρητους νέους ρόλους και να δει τον κόσμο με διαφορετικά μάτια, αναπτύσσοντας έτσι τη φαντασία του και τη δημιουργικότητά του. Βοηθάει στην ανάπτυξη της σκέψης και της ικανότητας επίλυσης προβλημάτων του παιδιού και ενισχύει την ικανότητα επικοινωνίας.

Συνοδεύεται από 21 πολύχρωμα μανταλάκια και 4 σχοινιά κρέμασης για να στεγνώσουν τα ρούχα. Η σχάρα στεγνώματος είναι αναδιπλούμενη για εύκολη αποθήκευση. Έχει το ιδανικό ύψος για να παίζουν τα παιδιά και ο σκελετός της σχάρας είναι κατασκευασμένος από ξύλο οξιάς.

Διαστάσεις:45,5 x 55,5 x 30,5cm.

Ηλικία 3+

Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στο καλάθι σας!