Προϊόν

Αυτό το ξύλινο παιχνίδι μνήμης της New Classic Toys είναι το τέλειο παιχνίδι για οικογένεια και φίλους. Αποτελεί μια εξαιρετική δραστηριότητα για την ανάπτυξη των λεπτών κινητικών δεξιοτήτων, των ικανοτήτων επίλυσης προβλημάτων και την εκπαίδευση της μνήμης. Ενθαρρύνει το κοινωνικό παιχνίδι ενώ τα μικρά παιδιά αναπτύσσουν δεξιότητες αναγνώρισης και ομιλίας.

Κανόνες παιχνιδιού:

Τοποθετήστε όλα τα πλακίδια με την όψη της εικόνας προς τα κάτω και αναποδογυρίστε δύο από αυτά.
Εάν γυρίσετε δυο ίδια πλακίδια μπορείτε να τα κρατήσετε, αν όχι τα γυρίζετε πίσω στη θέση τους.
Το κόλπο είναι να προσπαθήσετε να θυμάστε πού βρίσκονται τα διαφορετικά ζωάκια, ώστε να μπορέσετε να φτιάξετε ένα ζευγάρι.
Αυτός που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα πλακίδια (ζευγάρια) στο τέλος του παιχνιδιού κερδίζει.
Υπάρχουν 16 ζεύγη (32 τεμάχια) ζώων που είναι εικονογραφημένα πάνω στα ξύλινα πλακίδια, τα οποία μπορείτε να ταιριάξετε και να συλλέξετε.
*Συνοδεύεται από βαμβακερή τσάντα για εύκολη αποθήκευση. Αυτό το παιχνίδι μνήμης είναι κατασκευασμένο από 100% πιστοποιημένο ξύλο FSC®.

Αυτό το παιχνίδι μνήμης από τη New Classic Toys είναι μέρος της σειράς προϊόντων Educational. Τα παιχνίδια αυτά συμβάλλουν στην ανάπτυξη δεξιοτήτων δόμησης, ομαδοποίησης, ταξινόμησης, επίλυσης προβλημάτων και αρίθμησης. Το παιχνίδι και η μάθηση πάνε τέλεια μαζί με τη συλλογή παιχνιδιών “Educational” από τη New Classic Toys.

Μέγεθος: 4,5 x 4,5 x 0,5 cm

Ηλικία 3+

Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στο καλάθι σας!