Προϊόν

Αυτό το ξύλινο φορτηγό ταξινόμησης και στοίβαξης με φωτεινά και χαρούμενα γεωμετρικά σχήματα από τη New Classic Toys είναι η τέλεια προσθήκη σε κάθε συλλογή παιχνιδιών. Στα μικρά παιδιά αρέσει να ταξινομούν, να στοιβάζουν και να παίζουν με παιχνίδια.

Η ταξινόμηση σχημάτων και χρωμάτων βοηθά στην ονομασία, την αναγνώριση και τη χωρική επίγνωση ταυτόχρονα. Βάλτε όλα αυτά μαζί σε ένα μικρό παιχνίδι και έχετε έναν διασκεδαστικό τρόπο να διδάξετε στο μικρό σας την τέχνη της επίλυσης προβλημάτων ενώ παίζει. Η επανατοποθέτηση των μπλοκ διαφορετικών γεωμετρικών σχημάτων στο σωστό σημείο θα βελτιώσει επίσης τις λεπτές κινητικές δεξιότητες και τον συντονισμό χεριού-ματιού. Μετά το παιχνίδι, την αντιστοίχιση, την ταξινόμηση και τη στοίβαξη, ήρθε η ώρα να οδηγηθείτε στην επόμενη περιπέτεια!

Συνοδεύεται από συνολικά 14 σχήματα: 5 μπλε κύκλους, 4 πράσινα τρίγωνα, 3 κίτρινα τετράγωνα και 2 πορτοκαλί πεντάγωνα, τα οποία ταιριάζουν μόνο πάνω από το αντίστοιχο μανταλάκι ταξινόμησης στο τρέιλερ. Το τρέιλερ μπορεί να αποσυνδεθεί από το φορτηγό.

Ηλικία 18+ μηνών

Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στο καλάθι σας!